Discountkids Kinder- & Babykleding al 30 jaar op de Beverwijkse Bazaar - Beroemd en betrouwbaar

  • Geplaatst op
  • Door Discountkids
  • Geplaatst in winkel
  • 0
Discountkids Kinder- & Babykleding al 30 jaar op de Beverwijkse Bazaar - Beroemd en betrouwbaar

Met een onlangs uitgebreide winkel in Hal 5 heeft Discountkids nu nog meer assortiment dan zij al hadden op het gebied van kinderkleding.
Ondertussen staat Discountkids al meer dan 30 jaar op De Bazaar. Met hun winkel in Hal 5 verkopen Hans en Rachel baby-en kinderkleding t/m maat 176. “Ik studeerde HBO pedagogiek, maar wilde even iets anders gaan doen en besloot een time out te nemen van mijn studie en mijn man te gaan helpen met het verkopen van restpartijen van de zaak waar hij toen voor werkte”, vertelt Rachel. “We huurden een kraam en elk weekend verkochten we vanuit dozen. Een hele leuke tijd! We besloten om doordeweeks braderieën te draaien en zijn daarna samen een officiële zaak gestart! Mijn man en ik vullen elkaar goed aan. Hij pakt vooral het administratieve en logistieke gedeelte op en ik ontwerp en bedenk de concepten en beheer de inkoop.”
Elk weekend heeft Discountkids weer nieuwe collectie hangen. “We volgen de allerlaatste trends en hebben elke week nieuwe collecties hangen”, vervolgt Rachel. “Wij vinden klantenservice erg belangrijk, omdat we goed inkopen, verkopen we bijna nooit nee aan een klant. Als iets niet goed is, mogen ze altijd bij ons ruilen en geven altijd een goed en eerlijk advies aan de klanten. Ook hebben we een eigen pinapparaat, zodat klanten niet ergens geld hoeven op te nemen.” Rachel houdt zich naast Discountkids ook bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van kleding. “Ik geef adviezen over maten, stoffen en trends en draag ideeën aan. Momenteel produceren wij mee met een groothandel, omdat wij graag bepaalde modellen in kleinere maten op de markt willen brengen.”
Elk weekend is een feestje bij Discountkids. “We draaien altijd gezellige muziek en de sfeer is ongedwongen. We vinden het fantastisch om de smeltkroes van culturen die op De Bazaar aanwezig is te kunnen bedienen. De klant moet genieten en een leuke dag hebben gehad, maar ook voor ons moet het een ontspannen weekend zijn. De Bazaar is een stukje van ons leven geworden”.
Naast De Bazaar vind je Discountkids ook in de zomer op braderieën en jaarmarkten en beheren zij een webshop. “De Bazaar is onze hoofdzaak en heeft de mogelijkheid gegeven om zakelijke en familiaire ontwikkelingen te kunnen combineren!”, aldus Rachel.
Discountkids vind je in Hal 5 tegenover de horeca. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden