Contact discountkids

Discountkids.nl
Beverwijkse Bazaar (Al 30 jaar BINNEN IN Hal 5 tegenover het horecaterras)

WIJ STAAN BINNEN IN DE HAL EN OP DE GROND STAAT MET WITTE CIJFERS 42/43.

Dit is de plek waar wij staan.


Montageweg 35
1948 PH Beverwijk

whatsapp: 06-37476945 voor vragen .

Winkel is geopend op zaterdag en zondag van 10:00-19:00 uur

Welkom bij Discountkids.nl, de webshop voor de leukste baby- en kinderkleding. Discount staat voor voordelige kindercollecties met een persoonlijke touch. Kids staat voor jongens en meisjes. Onze kinderkleding collecties zijn momenteel verkrijgbaar van baby- tot tienermaten. Al 30 jaar zeer deskundig in ons vakgebied.

Discountkids.nl is een creatief en dynamisch bedrijf. Creatief omdat wij zelf deels onze collecties zelf ontwerpen en produceren. Dynamisch omdat wij advies geven aan inkopers en producenten van kinder- en babykleding. Elke week verkopen wij de nieuwste trends in onze webshop en fysieke winkel. Wij zijn de koploper op het gebied van voordelige maar toch trendy kinderkleding in Nederland.

 

Prijs-kwaliteitverhouding is zeer belangrijk binnen ons bedrijf. We proberen unieke collecties aan te bieden tegen voordelige prijzen, zodat het voor ouders betaalbaar blijft. We weten precies wat kinderen en ouders leuk vinden. Van feestelijke tule jurken tot aan army joggingpakken. Onze creatieve mixen worden zeer gewaardeerd. Hierdoor komen ouders er altijd samen uit en slagen zij gegarandeerd. Onze kracht is het verassen van onze klanten. 

 

Naast onze webshop kunt u ons al 30 jaar  ieder weekend vinden in onze fysieke winkel BINNEN in de Beverwijkse Bazaar (Hal 5) in Beverwijk. Hier staan wij echter al 30 jaar. De klanten die de Beverwijkse Bazaar af en toe bezoeken hebben zo de mogelijkheid om online hun verkopen voort te zetten. 

Bij Discountkids.nl streven wij naar perfectie als het gaat om gemakkelijk online Kinder- & Babykleding kopen. Het kan zijn dat u uw bestelling wilt terugsturen of ruilen.Dit kan via de post maar ook GRATIS RETOUR op de Beverwijkse Bazaar in Beverwijk.Wel even van te voren melden dat u komt dan leggen wij de om te ruilen artikelen voor u klaar in onze stand te Beverwijk.Gaarne ook alle verpakkingen en bijgeleverde faktuur of pakbon meenemen

Wij wensen u veel winkel plezier bij www.discountkids.nl

Winkeladres (LET OP GEEN RETOURADRES):

Discountkids.nl
Beverwijkse Bazaar (Al 30 jaar BINNEN IN Hal 5 tegenover het horecaterras)
Montageweg 35
1948 PH Beverwijk

Winkel is geopend op zaterdag en zondag van 10:00-17:00 uur

Postadres/Retouradres (DIT IS HET JUISTE RETOURADRES)

Discountkids.nl
POSTBUS 177
1940 AD Beverwijk

WhatsApp 06-37476945
E-mail: [email protected]

KVK: 35023614
BTW: NL801387942B01