Retourneren & Ruilen

Bij Discountkids.nl streven wij naar perfectie als het gaat om gemakkelijk online Kinder- & Babykleding kopen. Het kan zijn dat u uw bestelling wilt terugsturen of ruilen.Dit kan via de post maar ook  GRATIS RETOUR op de Beverwijkse Bazaar in Beverwijk.Wel even van te voren melden dat u komt dan leggen wij de om te ruilen artikelen voor u klaar in onze stand te Beverwijk.Gaarne ook alle verpakkingen en bijgeleverde faktuur of pakbon meenemen

 


Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst (herroepingsrecht)

De verzendkosten van retouren/ruilingen zijn altijd voor eigen rekening. Retourzendingen geschieden altijd voor risico van de klant. Goederen die teruggestuurd worden onder rembours worden niet geaccepteerd.

Zorg ervoor dat alle artikelen voorzien zijn van de originele labels en/of kaartjes. Alleen ongebruikte, ongewassen en ongedragen (geur-, vlek- en vochtvrije) artikelen worden in ontvangst genomen.  

 

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u de bij de bestelling geleverde brief of het modelformulier te gebruiken,

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

 

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.